Geef inbrekers geen kans met  elektronische beveiliging van BV Elektra Amsterdam

BV Elektra in Amsterdam levert en monteert uw alarminstallatie en deurcommunicatie. De systemen worden afgestemd op uw wensen en leef- of werkomstandigheden. Hierdoor is ieder alarmsysteem uniek, gebruiksvriendelijk en effectief. Door de installatie van de juiste detectie- en communicatiemiddelen passen we het eindresultaat aan op het risico op inbraak dat u loopt met uw huis of bedrijf.

Laat uw pand nu beveiligen, bel voor meer informatie: 020 - 694 44 22

Naar beveiligingscomponenten
Videobewaking of CCTV-camerasystemen

CCTV-camerasystemen

Videobewaking of Closed Circuit Television (CCTV) kan een waardevolle aanvulling zijn op uw beveiligingsplan voor de observatie van terreinen en ruimtes of identificatie van personen en voertuigen. 

 

Door middel van de moderne opnameapparatuur is het mogelijk om uw eigendommen over de hele wereld te observeren.

Intercom en videophone

Intercom en videophone

Met gebruik van apparatuur voor deurcommunicatie screent u eenvoudig uw bezoekers en bedient u de toegangsdeur op afstand. Er bestaan vele soorten, van een enkele verbinding tot complexe systemen voor woontorens en collectieve bedrijfsruimtes.

 

U kiest uit een intercom (alleen geluid) of videosystemen (videophone) met een of meer camera’s en kunt het systeem zelfs koppelen aan uw mobiele telefoon.

Brandmelders en ontruimingssystemen

De gevolgen van een brand kunnen zeer ernstig zijn, als deze niet in een vroeg stadium wordt ontdekt. U moet er niet aan denken dat uw woning of bedrijf wordt verwoest door brand. Gelukkig is de schade te beperken met een goede brandmeldinstallatie.

 

Door het aanleggen van een detectiesysteem, eventueel in combinatie met een ontruimingssysteem dat voldoet aan de eisen van de brandweer bespaart u zichzelf een hoop zorgen én schade wanneer er daadwerkelijk een brand ontstaat. Ook de jaarlijkse controle laat u uitvoeren door BV Elektra Amsterdam.