Woningbeveiliging

40 jaar ervaring en innovatieve ideeën bij één bedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf voor uw elektrotechnische installaties? Met ruim veertig jaar ervaring in het aanleggen van diverse licht- en krachtinstallaties maar ook innovatieve datanetwerken en huisautomatisering is BV Elektro Amsterdam de allround installateur voor uw woning of bedrijf.

Hebt u ons nodig voor een storing of spoedklus? We zijn elke dag vanaf 7:00 u telefonisch bereikbaar. Bel 020 - 694 4422

Licht-/krachtinstallaties

Heeft u een complete lichtinstallatie nodig voor nieuwbouw of bestaande bouw? Of installaties die wat meer vermogen nodig hebben? Bijvoorbeeld om de continuïteit van de stroomvoorziening in uw bedrijf te garanderen of voor de verwarming van een sauna of zwembad bij u thuis.

Voor het ontwerpen en aanleggen van een complete elektrotechnische installatie draait BV Elektra Amsterdam zijn hand niet om.

Domotica

Stelt u zich eens voor, de koffie staat klaar als u wakker wordt. Vanaf kantoor bekijkt u op uw telefoon of tablet wie uw huis binnengaat en bij onraad wordt u direct gewaarschuwd. Na een lange werkdag komt u thuis in een warm huis, het licht in de gang en woonkamer al aan. Of u creëert met één druk op de knop een romantische sfeer… Klinkt dit u als toekomstmuziek in de oren?

BV Elektra Amsterdam maakt het nu al mogelijk. Bedien uw verlichting, alarmsysteem en andere huiselijke elektronica van afstand met Domotica, voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik

Verlichting en noodverlichting

Voor de aanleg van verlichting of noodverlichting in uw huis of bedrijf belt u BV Elektra Amsterdam. De overheid stelt hoge eisen aan noodverlichting en een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Het aanleggen van noodverlichting gaat verder dan enkel het ophangen van de bekende bordjes.

Wanneer u onze hulp inroept, inventariseren we de volledige noodverlichtingsinstallatie en maken een tekening van de armatuurplaatsen. Daarnaast worden de uit- en nooduitgangen, vluchtwegen en verzamelplaatsen bepaald een noodverlichtingsplan opgesteld.

Uw noodverlichting voldoet gegarandeerd aan alle geldende normen. Ook de verplichte jaarlijkse controle voeren wij voor u uit.

Datatechniek

Een snel en betrouwbaar datanetwerk is voor vrijwel alle bedrijven cruciaal bij het dagelijks werk. Steeds meer applicaties maken gebruik van resource sharing waarbij verschillende computers toegang hebben tot dezelfde bestanden. En door het toenemende gebruik van live-streaming wordt de druk op bestaande netwerken in de komende jaren alleen maar groter.

BV Elektra Amsterdam verzorgt voor u een gecertificeerd en op maat gemaakt netwerk. In combinatie met onze no-break voorzieningen bent u gegarandeerd van een betrouwbaar netwerk.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Access points
  • Werkplek oplossingen
  • Patchbekabeling
  • No-break voedingen (noodstroom)
  • Switches

Bel 020 - 694 4422 en we bespreken samen uw wensen op het gebied van snelheid en kwaliteit. Wij nemen u zowel het ontwerp, de installatie als het onderhoud graag uit handen

Meer informatie? Neem direct contact op